Куточак раю

Мястэчка, што сэрца кранае,
Стаіць уздоўж ціхай ракі.
Куточак сапраўднага раю –
Жывуць тут мае землякі.

Дамы патанаюць у кветках –
Пах бэзу, язьміну плыве.
Здзіўляюць красою палеткі –
Лянота нідзе не жыве.

Вяртаецца з горада моладзь –
Кут родны да сэрца прырос.
Іх вабіць збажынавы колас,
Заве ясназорасць нябёс.

Лес водар густы разлівае,
Птушыны арган кліча ў гай.
Ад любасці сэрца спявае –
Рамонка-валошкавы край!

У Моталі дно залатое:
Люд спраўны пры Боне асеў.
Дзядоў нашых месца святое –
Жывём мы ў дзівоснай красе!

Цвіці, родны Моталь, красуйся,
Сардэчна гасцей сустракай!
Заўсёды табой ганаруся,
Мне Богам падораны рай.


Рецензии
Малая Родина, Валечка- отрада для Души. И всё- то там ароматами необычайными полно,и куда не глянешь- Душа радуется ☀️
С наилучшими пожеланиями 🎆🍒👼☮️

Елена Шахова 7   24.11.2022 07:00     Заявить о нарушении