Забыцца

Забыцца,
Памятаючы пра што.
Ведаючы: вось я хто...
Выходзячы на плато,
Сэрца маліць шматок
Біцца.

***

Забыться,
Помня, забыто что.
Зная: так вот я кто...
Выползши на плато,
Сердца молить клочок
Биться.

12.10.2022


Рецензии