Майдан 2014 года

МАЙДАН 2014 року

Найкраще місто в нашій Україні,
Це любий Київ, берега Дніпра.
Печорські лаври, на Майдані спілі,
Висіли грони, чудо дерева.
Кати які руйнують Україну,
Їм ні про що ні Ленін ні ліса,
За що спалили, чарівну Калину,
І скільки ж вам вона дала тепла.

Червоні грони, на вогні шипіли,
Щоб материнське серце зберегти.
Та їх ялинкой, новорічной вкрили,
Палало все, що е, не з доброти.
Цей новий рік, столиця без ялинки,
Пісні лунають, на слова чужі.
Бо тут не стало рідной України,
Яка готує хліб, смачні борщі.

То ж, посоромтесь, наші українці,
Залиште любий, Київа майдан.
Бо ви пани, оцій землі – не рідні,
Одіті в шкіру, іноземних ПАНН!!!
1 січня 2015 року.


Рецензии