***

;;;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;,
;;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;,
;;;;; ;;;;;;;; ;;;;; ;;;;;;;;,
;; ;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;; ;;; ;;;;;;;...

;;;;;;;;; ;;;;;; ;;; ;;;;; ;;;;;;;;;,
;;;;;;;;; ;;;;;;; ;; ;;;;; ;;;;;;,
;;;;;;;;; ;;;;;;;;; ;;;;; ;; ;;;;;;;;,
;;;;;;; ;;;;;;, ;;;;;;;;; ;;;;;;...

;;;;;;;;; ;;;;;; ;; ;;;;-;;;;;;;
;;;;;; ;;;;;;; ;;;;; ;; ;;;;;;;,
;; ;;;; ;;;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;,
;; ;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;...


Рецензии