Хай квiти у хати радiють

Хай квiти у хати радiють,
Хай соничко грiе
твiй двiр,
Хай мир у сосiдiв
повнiе,
Тобi на подяку хвали...
Дивись, моя мила сестичка,
Тримайся життя
в спокii,
Ходы до Днiпра
та дивися,
Як хвилi несуть
човники...
Також i життя
у людини,
Пливе, колихае, несе...
А, потiм, несуть
до краiни, села, або
мiста, де е...
Тримайся, сестра, моя рiдна,
Ти - тiло Галюсi моiй,
Вона вже жие там на Небi,
А нам ще потрiбно
пройти...
Хай соничко грiе
навколо,
Хай квiти радiють,
спiва,
А ти, не жартуй, моя рiдна,
Дитино мое - маята...
10.4.21 г.


Рецензии