Хай краса Христова

Хай краса Христова
Свiте ясно, ясно,
Та душа готова,
Заспiва прекрасно!
О, счасти нас, Боже,
Тiльки у Iсусi,
Борони нас, Боже,
У Христi Iсусi!
Квiтень - нам весною,
Та блакитне Небо,
Птахи заспiвали
Гiмн хвали до Неба,
Соничко яскраве,
На душi е спокiй,
Серденько радiе,
Я дiтя Христове!
3.4.21 г.


Рецензии