Це, гарно

Це, гарно,
коли душа радie,
Це дуже файно,
коли вона спiва,
Тода раба,
вона
благоговiе,
Це Адонай вас любе,
I сповна!
О, спiть у спокiю,
миру, та коханнi,
Хай сняться сни
де ви в благоуханнi...
Де дiти вашi жиють
усi на Небi,
Унуки всi як Ангели
сподебi,
Де Церква Господа
спiвае i радiе,
На Новiй Землi,
де море не в подii,
Де Небо Нове
сiяе Iсусом,
Там хмар не буде,
им'я Нове та в тайнi,
Дасть вам Iсус
написане на камнi,...
29.3.21 г.


Рецензии