Радiй, лiкуй, душа

Радiй, лiкуй, душа,
О, сестро!
Тебе Христос
Так Любе,
I несе,
Ось, Вiн тобi
I квiти посилае,
На помiнки,
В Кровi Своiй,
Душi,
Хай дух твiй
Лине до Iсуса,
А очi, в Небо,
Все глядять...
Там Його
Скеля Вiковая,
Там наше
Вiчнiе життя!
Христа роспяли
Маловiри,
Вiн вмер,
За всi твоi
Грiхи,
Воскрес
В день третiй,
На свiтанку,
Щоб дать
Тобi життя святе...
Радiй, лiкуй, душа,
О, сестро!
3.5.21 г., (Пн),
Поповка, 46.


Рецензии