Коли

Коли вже радість запанує?
Невже біді нема кінця?
Мене безпомічність дратує,
Бентежить стриманість оця.

Чому країни блоку НАТО
Не покладуть війні кінець?
Чи стануть діяти завзято?
Чи в них нема душі й сердець?


Рецензии