Trio

Tres Musae pulchrae,
Tres puellae splendidis.
Sicut angelus, sciurus et avis.
Sicut Vinum, nitrum et succus.

Tres fabulosos sopranos.
Totus chorus es dignus.
Puram das foecunditatem,
Noli oblivisci eius.

Ver, aestas et autumnus.
Triduo ante Armagedon.
Tres sonatas hujus motus.
In una vita opus


Рецензии