Листи

Я би писала тобі, якби ти цього чекав, листи
У котрих у кожному слові лише літери Т і И
Я би щиро розповіла, як молилась, не їла і не спала
Як блукала по вулицям у повітряну тривогу, шукала Бога

Я би писала тобі у тих на мокрих листках листах
Що мною не заволоділи ні жаль, ні журба, ні страх
Що я радію кожному новому, в котрім нема тебе, дню
Але я знов не відправлю тобі всю ту мою брехню

Я би писала тобі, знаєш, може і кожен день
Що я ще не зустріла на тебе схожих людей
З тих що знайомились, скільки вже й не злічу
А я мовчу, бо своє серце по тобі ніяк не залічу

Я би брехала тобі, що я вже тебе відпустила
Бо я хочу бачити, як ти вільно летиш і не чіпаю крила
Твої. Я бажаю тобі свободи, спалюю всі до тебе листи
Я нічого тобі не скажу, лиш спитаю тебе, - «Як там ти?»

Квітень 2022


Рецензии