самота

.Свою вічність розділяю тепер лиш з тобою,
моя тінь ти, мій подих, мій зміст життя.
Розіллюся я поруч прозорою, цілющою тою водою,
що беззупинно похвилинно несе мене в далеке твоє небуття.
.Свою вічність даруєш безмежно мені і далі,
не важливо тепер, що не поруч, як завжди був ти,
все життя наше складається з тих найдрібніших деталей,
які надто важливі не лише в ті хвилини найважливішої самоти.


Рецензии