туди - дорога навпрямки на укр. яз

Нестерпна спека за вікном,
а в серці - холод аномальний;
цей несумісності синдром -
мій фактор протиріч банальний.

Світ зовнішній, як не крути,
із внутрішнім не співпадає;
душею зведені мости
у небо дивляться безкрає...

Туди - дорога навпрямки,
там різнобіжності - нульОві,
бо їжа - з Божої руки
та істина - у кожнім Слові.

Там всюди - благісний Едем,
усе - в гармонії суцільній;
у діях і думках - тандем,
заснований на вірі сильній.

І суперечок там нема,
л ю б о в - еднанню запорука;
Створитель сам - біля керма,
там головна(!) - духовна злука.

Відчуження немає там,
де в душ споріднених - тяжіння;
де отчий дім - Небесний Храм,
де все життя - Богу служіння

з довірою, без коливань,
без нарікань на примхи долі;
в сонмі покутливих зітхань,
з впокоренням Господній волі.

22/08/22/
 


Рецензии