Четверостишие 2

***
Встречал ли в пути печали, бед?
Оставь позади, их больше нет!
Забудь про них, дай им уйти.
Не тяни с собой, зачем терпеть?

***
Uchradimi yo'lingda alam-u, qayg'u?
Ortda qoldiraver, qayrilma - yog'-u!
Unut barin, izn ber ketishlariga.
Saqlab yurma, ne kerak ozorli tuyg'u?

***
Have you met sorrow and trouble on your way?
Leave them behind, there is no more, run away!
Forget them all, let them go, be at peace.
Why endure pain - there no anchors aweigh?

Апрель, 2022 год.


Рецензии