Не хапае

Мне цябе не хапае
Я крыўляюся бязлітасна два гады
Ты сыходзіш, як толькі быў шанец
З'явіцца
Я цябе заслужыла?
Альбо чакаем серады?

Ці будзе заўтра?
Не ведаю
І на картах варажыць не ўмею
Мне б у карту ткнуць пальцам
І з'ехаць, не патрэбна мне тара калода
Ты лепш побач пабудзь
Не сыдзі, обійми
Я чакаю цябе, дарагая свабода


Рецензии