Сину в день народження

Хай сонце світить над тобою
І пташки щебечуть,
Щоб ніколи не знав втоми
Ні у день ,а ні в ночі.

Щоб уся твоя сім`я
Була при здоров`ї
І завжди щоб ви жили
Тільки у любові.

Щоб твої діла завжди
В сімї були приміром.
Щоб шанували всі тебе
І говорили з миром.

7.10.2022


Рецензии