Як сумно на душ ста

Як сумно на душі стає.
Коли так сильно вітер віє,
Коли зриває листя із дерев
Тоді душа аж мліє.

Хоча без нього неможливо,
Але такого б не хотілось.
Бо він багато зла наробить
І усьому може нашкодить.

Тож вій вітре тихесенько,
Щоб шелестіло листя легесенько.
Щоб все було як годиться
Тоді і душа буде веселиться.

8.10.2022


Рецензии