Поклич мене до себе

Поклич мене до себе
в далеку- далечінь.
Без всякої потреби
на плечі шарф накинь.

Тепло скажи -не зайве,
тепло не зло,
тепло мої обійми.
Теплом візьми мене в полон.

Я буду в полоні
червоних ясенів.
Я буду в полоні,
бо все що є в мені,
то є моє єднання,
що розбудити ти зумів


Рецензии