Mul on hirm

Mul on hirm, et tuleb talv aga gaasi ikka pole.
Mul on sellest hirmust kole... k6hus valutab ja spasm.

Hirmust niisugune mure, yksiktunne ja orgasm
Hirmus lahustub end vaikselt, unes ujub nagu vaim.

Kuidas vastu talve hirmus elu elada ma saan?
Kuidas  gaasivarust ilma tehtud saab mu  talve samm?
(C) aniramast


Рецензии