Палач и брадобрей Пер-д Иоахима Берна

мы убиваем только тех - кто нам не нужен -
сказал палач - когда его брил брадобрей -
это игра - которой правит ужас -
подумав брадобрей - сбежал скорей!

we kill only those, who we don't need,
said the executioner, when the barber shaved him,
this is a game, which only horror owns,
after thinking the barber, ran away, leaving the executioner unshaven...


Рецензии