Час сподiвань i натхнення

Осінь - час пухнастих пледів,
Чаю, кави, пирогів,
Час натхнення для поетів,
Для цілунків, теплих слів.

Осінь  - час смачних глінтвейнів,
Романтичних вечорів,
Час камінів, напівтонів
І солодких мрійних снів.

Осінь - затишок мелодій,
Задушевних голосів,
Дивовижної любові
І глибоких почуттів.

Осінь - це служіння Музі
І розмови про життя,
Це породження ілюзій
І сумні передчуття…

Осінь - сяйний світ симфоній,
Сподівань, таємних мрій,
Звуки томних саксофонів,
Зов щасливої зорі…


Рецензии