Ой там п д горою

ОЙ ТАМ ПІД ГОРОЮ

Ой, там під горою,
Де гуляють вітри,
Ростуть при долині,
Волошкові квіти.

Молода дівчина,
Зробила віночок,
Та й співає пісню,
Про долю дівочу.

Як прийде кохання,
Що ж мені робити,
Я ще молоденька,
Як його любити.

І як відказати,
Ще не розумію,
Спитати у Мами,
Ніяк не посмію.

Мама и порадить,
Як колись кохали,
Може скаже доньку,
Це рішають самі.

Буде і кохання,
Зустрінеш і долю,
Ласкою обнімеш,
Волошковім полі.

Наділа віночок,
З волошкових квітів,
Ось піду на ганок,
Кохання зустріти.

Якось воно буде,
Парубки швиденькі,
Дівчаток кохають,
Коли молоденькі.
24 січня 2022 року


Рецензии