Дивлюсь бентежно

У нашому житті все швидкоплинне.
Проходять швидко літо і зима,
Саме життя - швидке і безупинне
І нас завжди в напруженні трима.

Дерева восени втрачають листя,
Птахи летять у вирій косяком,
Зима спішить скоріш за падолистом,
Розмахує посрібленим смичком.

Життя таке тендітне і вразливе,
Роки, мов зерна в стиглім колоску!
Проникливе, чутливе і щемливе,
Весь час висить на тонкім волоску…

Дивлюсь бентежно на осінню тлінність,
Ось так і ми листочком упадем…
Життя людей - найбільша в світі цінність!
На жаль, воно  не вічне… В серці - щем…


Рецензии