N yronyc Bukva

 
B->ou (K big)
The K*N I GOOD
G->0 M->0 REPEAT
G->0 0 []
A cynyc
;P gamma
L' ;
The Z
Men unity by beta
M men unity by alfa
S gamma
[] alfa
The [] 0
The yncytement L'ton gauge CZZZ be a goat W


Рецензии