Молитва Пресвятой Богородице Услышательница

               
 О Преблагословенная Владычице, Приснодево Богородице, скорая Услышательнице всех,
 к Тебе с верою прибегающих! Призри с высоты Небеснаго величия Твоего на нас, к
 чудотворному Твоему образу припадающих и, услышав смиренную молитву нашу, умоли
 Сына Твоего и Бога нашего да сохранит в мире и благоденствии страну нашу, да
 укрепит Церковь Православную и непозыблему соблюдет ю от неверия, ересей и
 раскола. Избави, о Всеблагая, всех с верою Тебе молящихся, от падений греховных,
 от навета злых человек, от бед, скорбей и болезней; даруй нам дух сокрушения,
 смирение сердца, чистоту помышлений, исправление греховныя жизни и оставление
 согрешений наших; да вси, благодарне воспевающе величия Твоя, сподобимся
 Небеснаго Царствия и тамо со всеми святыми прославим пречестное и великолепое имя
 в Троице славимаго Бога: Отца и Сына и Святаго Духа. Аминь.               
               
 Источник https://pravoslavyy.ru/ikony/uslyshatelnitsa


Рецензии