лелеки

                T.V.O.
посмішка, що завжди зігрівала,
голос, без якого вже щемить,
світу без тебе тепер замало,
десь в районі серця знов кричить
ранена душа, яка далеко
відлітає, зіркою згорає знов,
лиш курличуть тихо ті лелеки,
що лишили після себе ніжну ту любов.


Рецензии