Джерело

 Я не із тих, хто хоче вмерти
 Бо не знає я житиме далі
 І не із тих, хто вклонився смерті
 Заціпенівши від жаху і печалі.

 Я не із тих, хто ходить за возом
 Сліпих повчань і ідей
 І не із тих, хто дихає богом
 Через вчителів із людей.

 Я із тих, хто живе в світі
 Чуючи розум серця
 Я із тих, хто має відповіді
 Без проповідників і церкви.

     (червень 2022) Київ


Рецензии