Бажана зустрjч

Ізраіль. Бат-ям
Ця зустріч бажана
Все перевернула
В мені
Тишу і спокій
Враз обірвала
Немовби
В дивному сні
Дитинство і юність
Перед очима
Спливли в тумані
Ряснім
Чотириповерховий будинок
Наш велетенський дім!
Софія сусідка
Землячка дитинства
Поруч жила в нім

Зустріч бажана
Дивна. Неждана!
Софія впізнала здаля!
Окликнула гучно!
Привіт Валентина!
В обіймах! Ніби маля...
Довго. Так довго...
Про все розмовляли
Згадки рікою пливли
Сиділи в кафе
Потім нас фотографували
Про що наші думки були?
Про те,
Щоб зустрітися знову!
І розмовляти досхочу!
Ти почекай Софія!
Я неодмінно прилечу!
І знову ми будемо сидіти
З тобою удвох в кафе
І знову говорити. Говорити
Поки не згадаємо про все.

5.10.22р

 
 


Рецензии