Без тебе

Без тебе не бачу світла,
Блукаю щоночі.
Без тебе в роздумах потопаю.
Без твоїх дотиків помутніли очі.
Бо нікого так не кохаю.

Без тебе
Застигає час,
Я опадаю разом
З осіннім жовтим листопадом.
Падаю духом.
Падаю в прірву
За твоїм хмільним ароматом.

Без тебе
Всю осінь
Урагани думок зносять з ніг.
Нікого не хочу бачити.
Нікого не впускаю на поріг.

У твоїх руках
Серце крадене.
Не повертай. Воно твоє.
Можеш забрати мою плоть, тому що
Без тебе
Немає мене.

02.10.2022

- в сотворчестве с Эльвирой Дашевской


Рецензии