Берегинi!

Моя надзвичайна, повноважна берегиня! Моє друге дихання!! Моя амністія! Моя женьшеньжінка! З Днем Народження!

Прошу я, мов, старцюю, – не зникай!
Кохана, рідна, не губись у світі цьому!
Зопалу чи невмисно, ти не відпускай
мене і не роби цей світ порожнім!

Хай вороги і навіть друзі всі підуть,
прошу, - хай винятком ти будеш!
Хвилини, місяці, роки нехай пройдут, -
твоя любов - мій порятунок!

В часи нічні й при світлі дня
хай зникне все гріховно-молитовне -
вірші, книжки, мій розум і моя вина,
- тримай мене! Без тебе вже не можна!


Рецензии