Сумний ранок

Ранок смутком вривається в дім,
Наче хоче сховатись від хмар
Щоб не чути, як в листі рудім
Вже зникає піднесений чар.

Настрій ранку вселяє нудьгу,
Ностальгічні зітхання душі,
А думки про недавню снагу
Відчувають пустельність глуші.

Хоч осінню годину люблю,
Що завжди надихає й п'янить,
Мабуть, м'ятного чаю наллю,
Щоб у літо вернутись на мить.

А букет на моєму вікні
Із яскравого листя журби
Нагадає хай сонце мені,
Намалює зелені дуби…


Рецензии