03. 10. 2022

Твій погляд - море,
Дотик - як вугілля,
А подих рідний, теплий та м’який.
Моє бажання знову переборе
тебе торкнутись.
Ти мій неземний…

Твоі долоні йдуть по моїй шкірі -
Втрачаю розум,
Зовсім як слаба.
І поцілунок твій один єдиний
Дарує сили.
В ніжності - жива.

Твої обійми мене надихають
Тебе кохати
більше ніж завжди.
Мої клітинки зразу закипають,
Коли мене
цілуєш й пестиш ти…;


Рецензии