Богородице

Богородица чистый свет
Помраченной душе моей
Подари много лет
Прибежище и свет моих очей

Отведи хульные помышления
Забвение,уныние,неразумие,нерадение
Погаси моих страстей пламень
Яко нищ я есмь и окаянен

От всех лютых воспоминаний избави
И от всех злых действ освободи
Яко благословенна еси от всех родов
Славься имя Твое во веки веков

Аминь


Рецензии