03 октября 2022

Зачервонила землю кров дітей
Понад чотириста їх вбили росіяни...
Щодня надходить острах від вістей -
Різноголосим гнівом їх пом'янем!

Яким же виродком сподвигся на світ божий
З'явитись нелюд і загарбницька орда -
Нема потвори, на яку би схожий
Був лиходієць-путін...він вурда...!

... Фізично, дулом, залякав людину
І ніби "добровільно" приєднав
Її до руської хижацької країни...
Таким же чином й землі вполював...

Юристи зфабриковані папери
На розгляд д у м и "чесно" подали,
Співали дружно під ту путінську фанеру -
Від фальші вуха терпли і гули...

... Та прийде час і рознесеться світом :
Закінчилась війна! І переможний дзвін
В куточки різні рознесеться вітром -
Свобода не зігнулась до колін!

(Вурда... вурдалак)


Рецензии