***

Напевне, в світі є десь місце
Де вони не розбиті, не зламані відстанню
Де є для них спільний маршрут
Але не цьому житті… не тут…

Напевне, в світі є десь інші місця
Де він би кохав її і тому не було кінця
Де б він залишився, до себе її пригортая
Шкода, що так не буває…

Напевне, в світі  є десь інші місця
Де вона ніколи би не побачила його лиця
І вільне серце ніколи би не розбивалось
Та добре, що так не сталось…

Напевне, в світі є десь інші місця
Де багато добра і миру, і кожна хвилина ця
Хай приведе їх туди, немов за руку взяв Бог
Він в це не вірить, а вона вірить за двох…

 Березень 2022
 
 
 


Рецензии