***

Напевне, ніде у всьому світі немає таких рим
Котрими я зможу сказати про тебе й до тебе і пару слів
Які будуть влучні, як влучає твій голос в моє серцебиття
Я ніколи ще не відчувала чогось схожого на це почуття

Я ніколи не бачила когось світлішого жодною парою своїх очей
І можливо ця зустріч остання і погляд останній цей
І, напевно, ти зовсім не той, з ким у мене одна дорога
Але я би так щиро бажала йти поруч з тобою до Бога

Побачити б тебе ще хоч один раз у якомусь зі своїх життів
Бо у цьому я ледве зможу, не соромлячись цих почуттів 
Бо мені так добре сьогодні, не бажаючи від тебе жодних речей
Бачити, як сяєш ти, найяскравіше за всіх, кого бачила я людей


Рецензии