***

Мене ебуть а я працюю.
І майже в *** собі не дую.
Мене ебуть з ранку до ночі.
Ебуть що аж вилазять очі.

Спитав я пана Эрдогана.
Чому житуха так погана.
Мені отвітив Эрдоганэ.
Що його мають усі так саме.

Я в забутті,я аж злякався.
Пробачте будь де потім срався.
Мене ебуть як Эрдогана.
То пани зовсім не так само.

Я не журився не сварився.
Я працював на *** дивився.
Казак знітився недоречно.
Проводить дні свої безпечно.

Мене ебуть а я працюю.
І майже в *** собі не дую.
Мене ебуть з ранку до ночі.
Ебуть що аж вилазять очі.


Рецензии