А життя-як бистра р чка

А життя біжить як
 бистра річка,
Перевернутий листок щодня.
Жаль, що не триває воно вічно,
Але кожний год зустрічає нас весна.

Пестить ніжним променем нас літо,
Коли болісно буває на душі.
І дарує свіжий подих вітер,
У тяжку хвилину забуття.

Ми радієм, що зустріли ранок,
І що Бог нас знов благословив.
Бо життя коротке відтанцює танок,
І накриє землю лише білий дим!!!


Рецензии