Абяцаю

Сабе дзень кожны абяцаю
Што, колькi б не было турбот,
У сэрцы пачуццё схаваю
На цяжкi i мауклiвы год.

Яно мне дасць магчымасць здзейснiць
Неверагодны разуменнем план.
У грудзi маёй жыве кудзеснiк.
Ён у маю душу закахан.
01.10.2022


Рецензии