Шо нам Мохро й Дыржын

Мы тутыкы ж кай Брод Ницц

Октябрь наступил.
И всё у нас цудовна вж.
Бо ж мы ж, мо, некый Тигр,
А ны тут вам Змеёнак.

С младых своих ногтив,
Ну, пажурив мохровскых,
Умилы ж вси Брыли
Обтырусыты комын.

А шо тут нам на плит
Зализты гытё в боньдяв
И заламаты кишц
Якого хоть путхвосця.

Усэ кругом кыпыть!
Ажны трасэцьця дом Васьк.
У нас жэ й дорогы
Праз фсю лажаця вёску.

И ты, колы жывый,
То й завтра ж ныц ны здохныш.
Бензину но напры
Соби улад в колодяз.

Такы тут во у нас делы
В Оговы.

...ну, а на здымку шо вжэ.
Мы зном идэм до школы ж.
Бо в Пинску но сегодня
Помытыся шэ можня


Рецензии