Поэт-ясновидец

                Болгарский
                Мир и Поэзии


                ПОЕТ-ЯСНОВИДЕЦ

                Поетът е ясновидец -
                са казвали древните.
                С мисълта си прониква
                дълбоко във Времето.

                Сърцето си разтваря
                за хора, Земя и Природа.
                В него никога не догаря
                обичта искрена към народа.

                Открива нови истини
                и високо той ги въздига.
                Всичко, което замисля
                с труд вдъхновен постига.

                Ана  Величкова

                1 октомври - Ден на поезията


Рецензии