N0

 

A qrz
K->0 repeat
k->0 k->0
Either BL->0 and repeat *N
Or K->0 *N
If murykanya refuze QRZ ukbadyna
Then ukbadyna fallz below both etatae
If affyrmantyve
Will extall together murykanya
And Prezzuryze reuzya
And reuzya
Will przz bck
THE K->0 L->0 J->0 *N


Рецензии