Ти Ви Кава Харкiв

 Я вітаю тебе з Днем кави або Вас. Ти скажи, як то краще.
 В мені досі живіють згадки: куштували  еспресо та вафлі.
 Пам'ятаю як зараз той жовтень, двадцять восьме число, плин повітря.
 Було затишно, тепло, як в морі. Вафлі з кремом були такі ситні.

 Я сумую за харківським латте, за солодким моїм капучіно.
 Ми з тобою (або просто з Вами) про вірші говорили і зиму.
 Ти тоді говорив про бабусю, що пекла різні вироби файні.
 Ви (чи ти) любиш дуже солодке. Я це знаю, авжеж пам'ятаю.

 Мені хочеться так в рідний Харків, щоб вдихнути повітря знайоме.
 Чернишевська. І червня четверте. В "Домі кави" було нас лиш двоє.
 Розмовляли тоді ми з тобою (або з Вами, чи в цьому різниця?)
 Я тоді так спішила з роботи, щоб віддати тобі свій гостинець.

 З Міжнародним Днем кави! Бажаю, щоб завжди було смачно, солодко.
 В мене теж є до кави кохання. Прищепили любов Ви до нього.
 Літній день. В філіжанці фірмовій в моїх спогадах амерікано.
 Мене тягне так сильно додому. Ми колись вип'єм каву знов з Вами?

 01. 10. 2022.


Рецензии