Плаче Осiнь

Плаче осінь щодня, не втихає,
Вже зібралося сліз океан.
Навіть вітер постійно зітхає,
Наче стогне від болісних ран.

Ми чекали на бабине літо,
Та воно - у невтішних сльозах.
Скільки горя війною налито,
Скільки болю в осінніх тонах!

Плакав вересень, плаче вже жовтень…
Хоч би обрій на мить прояснів!
Від страждань закатованих сотень
Світ, здається, увесь почорнів.

Плаче Осінь, і я з не плачу,
Плаче вся українська земля…
Я ніколи цих сліз не пробачу,
Бо у пеклі країна моя…


Рецензии