Не прыгашана лямпа паэта

Не прыгашана
Лямпа паэта...
Шапацiць
У ёй нечутны
Вагонь...

Белай
Цыбулькай
З белага
Попелу...
На шпалерах
Адбiтак-
Далонь

I келiх
Прад ёй
Раунавагi...
Здаецца...
Што
Узрушацца
Ураз...
Прыгажосцi
Дрыготкiя
Шалi...
Пакуль
Агеньчык не згас...


Рецензии