КРИМ

 Я сьогодні залишився зовсім один.
 Я - той пес із Дніпра. Мене звали, як Крим.
 Я без дому, без неба і без хазяїв.
 Я сиджу на уламках, де вчора був дим.

 Я сьогодні залишився зовсім один.
 Нема більше бабусі, матусі, малих.
 Я - осліплий, контужений, майже глухий.
 Я лиш скиглю і плачу на фоні всіх лих.

 Я сьогодні залишився зовсім один.
 Запах смерті блукає руїнами днів.
 Я не хочу вставати, не зможу піти.
 Мені дуже погано. Як біль відвести?

 Я сьогодні залишився зовсім один.
 Я сьогодні помер. Вию вовком, як звір. 
 Як я буду без них, без родини, що там.
 Я їх дуже люблю і в думках не віддам...

 30. 09. 2022.


Рецензии