Ко дню жатвы

Господь всю землю поїть,
Дає наказ дощам.
Свій плід вона приносить
ЩоОсені всім нам.

Луги, поля, долини
Всі різних трав повні.
Ряснять грони калини,
Пшениця на гумні.

Радіє все, співає
Віднині і повік.
Хвала Отцю лунає,
Та л'ється, як потік.

Людина - твір Господній,
Її Він опіка,
І по землі гріховній
Його веде рука.

Бог є Отець чарівний,
Він Сина нам віддав.
Той був Йому покірний,
Та на хресті страджав.

Щоб нам подарувати
Небесний,  вічний дім.
Так будем шанувати
Його  понад усім.

Хай Бог нас очищає,
Щоб плід Йому несли,
Гріхи Він пробачає,
Співай Йому псалми.

Подяка хай лунає
За радість , та журбу.
Хваління не змовкає
В весіллі, та в смутку.


27.09.2022 г.


Рецензии