Звоне звона у москви

Данас у Москви звоне звона
Авети су сломљена крила
Осмјех на лицима милиона
Русија је зло побједила

Часни крст православља
Поново стаје у одбрану свијета
Моћни мирис тамјана
Не дозвољава злу да процвјета

Свако звоно што звони
Широм планете поруку шаље
Сретни сте што имате Русију
И што Бог воли православље

Марица Лукић
( књига – Православље, духовна поезија, Житије)


Рецензии