***

гріх завжди має свій наслідок,
це, як день і ніч,
як небо і земля,
як чорне і світле,
як все зв'язане на землі, як один клубок ниток,
як крила метелика і цунамі,
як відсутність любові —
це і є її повна відсутність,
чиста,
бо почуття власної самозакоханості породжують закоханість в когось для переживання власних почуттів,
а справжня "любов не шукає тільки свого" (Коринфян 13)


Рецензии