Не до жарта

–Петро, я втомилась від тебе.
  Вважаєш, мені спати не треба?
  Ти хропиш як бегемот,
  Цуценя гавкає на повний рот.
–А ти хочеш навпаки, Прокла?
  Щоб я гавкал, а цуценя хропло?
– Мені не до жарта.
  Коли спати не варто!


Рецензии